André van de Poel

10252101_675256352535750_534781776554509050_n.jpgDRUMS

‏Op zijn 9e werd hij gevraagd om de drummer te worden van een Kiss imitatiebandje. Zijn eerste ervaring met drums. Zoals nu blijkt zijn passie die hij de rest van zijn leven meedraagt.

‏Zijn eerste drumstel kreeg hij toen hij 11 jaar was. ” Mijn vader bedank ik daarvoor omdat mijn moeder eigenlijk tegen was. Ook is het maar voor even, dan heeft hij dit plezier gehad waren zijn woorden. Duurt toch langer dan gedacht.

‏Op de middelbare school leerde hij andere muzikanten kennen en voor hij het wist was The Illusion geboren. Deze viel al snel uit elkaar en op zijn 15e stond hij met Take 5 te spelen op de markt.
‏Zoals elke puber ervaart leek hij met bands ook in een soort pubertijd te zitten…. Met 18 speelde hij weer met de band…. The Illusion.
‏Muziekstijl: gewoon lekker rocken (de bekende covers van toen)

‏Tot zijn 22e. Toen heeft hij gekozen voor zijn studie en het turbulente leven van een twintiger (samen wonen, eigen huis, kids etc)…… Tot hij op zijn 31e een advertentie zag van de band Autumn Stone. Hiermee heeft hij ca. 5 jaar een leuke tijd gehad. Toen deze band uit elkaar viel, belde Henk hem op. Even uithelpen zei hij…. Haha.

‏” Met enkele wisselingen en klein uitstapje speel ik nu nog met Innocence.  

‏Zolang plezier en drums samen gaan, zul je mij altijd achter de ketels vinden. En in deze band gaat dat zeker lukken.

‏If you know where the beat is going to land, you van jump on it
‏(Steward Copeland)