Raymond van Veldhoven

10256893_675256642535721_9206534496517856979_n.jpgBAS

Van jongs af aan ging de voorkeur van Ray uit naar rockmuziek. De muziek toen der tijd was AC-DC, Black Sabbath, van Halen. Naderhand ging het verder met Judas Priest, Saxon en Iron Maiden! Zo is de muziek voorkeur nooit veranderd.

Gitaar spelen begon pas op latere leeftijd in militaire dienst…..uit verveling. Het toeval was zo, dat de gitarist van van de Berg een kamer verder lag! Dus….werd er veel muziek gemaakt in de avonduurtjes.

Na zijn diensttijd heeft Ray niet meer gespeeld……tot 25 jaar na dato!!! Na 25 jaar pakt hij het weer op, omdat zijn jongste dochter Celine ook muziek in haar bloed heeft! Ze start een eigen Bandje en ja hoor….het begint weer te kriebelen. Door studie, ging de bassist van de band van Celine naar het buitenland, en “moest” Ray een jaartje mee bassen! Na een jaartje meegespeeld te hebben ging hun band uit elkaar!

Daarna even rust…..tot Henk vroeg of hij zin had om te komen spelen in een rockband! Met als belangrijkste reden heel veel FUN en geen GEZEIK!!!

En deze instelling hebben we gelukkig allemaal!

” Het is gewoon super dat we elkaar met dezelfde interesse, leeftijd en humor, gevonden hebben, en hoop nog heel veel plezier met jullie te beleven!! “